24 Aralık 2013 Salı

CLIXSENSE

Nedir bu Clixsense?

Clixsense 2007 den beri ödemelerini sorunsuz bir şekilde kullanıcılarına gönderen en güvenilir iki  PTC Sitesinden biridir.

PTC (Paid to Click) nedir?

Kısaca tıkla-kazan anlamına gelir. Sitenin çalışma mantığı ve işleyişi genel olarak budur.

Nasıl para kazanacağım?

Clixsense de para kazanmanızı sağlayacak birçok aktivite mevcuttur. Bunlar genel olarak Anketler,Görevler,Teklifler,Reklam tıklamalarınız,Checklist Bonus,ClixGrid Oyunu ve Referans sistemidir.

Ödemeler nasıl yapılıyor?

Ödemeler,Paypal üzerinden yapılmaktadır. Paypal Hesabınızı Paypal'ın kendi sitesinden açabilirsiniz.

Clixsense Ücretli midir?

Clixsense asıl olarak ücretsizdir ancak isterseniz yıllık $17 ödeyerek hesabınızı Premium'a çevirebilirsiniz.(Clixsense in premium masrafı birçok PTC Sitesine göre oldukça düşüktür bu bizim için büyük bir şans. Ayrıca Premium ücretinizi ortalama bir çalışma ile 2-3 hafta içinde çıkarıp, yılın kalan günlerini kar ederek geçirebilirsiniz.)

Ödeme Limiti Nedir?

Ödeme limiti Clixsense de Standart üyeler için $8, Premium üyeler için $6 dır.Yani Clixsense hesabınız üyelik durumunuza göre yukarıdaki ($8-$6) ulaştığında paranızı Paypal hesabınıza çekebilirsiniz.

Ödemeler Hangi Günler Yapılıyor?

Ödemeler, haftanın iki günü (Pazartesi ve Cuma) günleri EST Time'a göre yapılıyor.

ClixGrid Oyunu Nedir - Nasıl Oynanır?

ClixGrid tamamen ücretsiz bir şans oyunudur. Hergün hesabınıza girerek şansınızı deneyebilirsiniz.Standart Üyeler 40, Premium Üyelerin 60 Tıklama hakkı vardır/günlük.

Açılan pencereden kutuların üstüne tıklamanız oyunu oynamak için yeterlidir.

Günlük Açılan Reklamlar?

Standart Üyelere hergün (x1) $0.01 lik reklam, Premium Üyelere ise (x4) $0.01 lik reklamlar garanti edilir. Yani bu yukarıda bahsettiğim reklamların hesabınızda hergün istisnasız olarak görüneceği anlamına geliyor.

Tıklayıp, Geri sayımın bitmesini bekledikten sonra ücret hesabınıza anlık olarak yansır. Ayrıca gün içinde bir çok Fixed Ads çıkıyor. Clixsense ToolBar ı indirerek tarayıcınızdan, Clixsense üzerinde anlık olarak çıkan reklamları yakalayabilirsiniz.

Survey/Task/Offer Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Son zamanlarda Clixsense üzerinde birçok Anket/Task/Offer çıkmakta bunlar aslında en çok para kazandıran üç aktivitedir.

CheckList Bonus Nedir?

Checklist Bonus, günlük olarak sizden istenilenlerin yapılması halinde size o günkü toplam kazancınızdan üyelik durumunza göre farklı bonus veren bir aktivitedir.

Üye olup kazanmaya başlamak için http://www.clixsense.com/?3841952

Devam edecek...

Calyente










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder